Batoane Butterscotch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele cu Butterscotch. O porție conține 185 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Cap la magazin și ridica unt, Betty unt pecan tort se amestecă, sare de mare grosier, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Butterscotch, Batoane Cu Unt Și Ovăz, și Batoane Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). În castron mic sau cană de măsurare cu 2 căni, amestecați toppingul și 1 lingură din amestecul de tort uscat. Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort uscat rămas, untul și oul, folosind furculița, până se sfărâmă. Rezervați 1 cană amestec de firimituri. Folosind o bucată de folie de plastic pe amestecul de firimituri, apăsați amestecul rămas în partea de jos și 1/2 inch în sus a tigaiei pătrate de 9 inci fără grăsime; îndepărtați folia.
Se toarnă topping peste crustă până la 3/4 inch de margine.
Se presară cu 1 cană rezervată amestec de firimituri.
Coaceți 22 până la 26 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 10 minute; slăbiți marginile crustei cu cuțitul. Se răcește complet, aproximativ 50 de minute.
Se presară cu sare grosieră. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri. Magazin acoperit.