Bastoane De Pește Cu Crustă Panko

Bastoane De Pește Cu Crustă Panko
Panko-Crusted pește bastoane ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână, murături de pâine și unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lămâie și mărar Panko Crusted pește bastoane, Bastoane de pește cu crustă Panko cu sos de scufundare cu ierburi, și Bastoane De Pește Cu Crustă Panko Cu Sos De Scufundare Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele și ouăle într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați pește și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Puneți panko, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-o pungă mare cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
SareSare
4
Adăugați pește în amestecul panko; sigilați punga. Agitați ușor punga pentru a acoperi peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
PeștePește
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați jumătate de pește; gătiți 4 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă ocazional pentru a rumeni toate părțile. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de ulei și restul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Combinați smântâna, maioneza, murăturile, caperele, restul de 1/8 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
MuraturiMuraturi
CapereCapere
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Serviți sosul cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista