Bass Cu Dungi La Gratar
Proven bas cu dungi la gratar la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,17 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 332 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de bas cu dungi, piper, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bas Cu Dungi La Grătar, Bas Cu Dungi La Grătar, și Coniac Biban De Mare Cu Dungi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați coaja de lămâie și următoarele 4 ingrediente în fundul unui vas mare de mică adâncime; adăugați fileuri de pește, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 1 oră.
Scoateți peștele din marinadă, aruncând excesul de marinadă. Grătar la foc mediu-mare (350 până la 40
timp de 3 minute; întoarceți cu atenție și grătați timp de 2 minute.
Presărați fileurile cu sare înainte de servire.