Bas Cu Glazură
Basul cu glazură este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $12.05 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 124g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 899 calorii. Această rețetă servește 1. Dacă aveți la îndemână smântână, suc de lămâie, pimiento și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Bas cu glazură, Biban de mare cu glazură de soia și Salsa de castraveți, și Bas cu dungi cu morcovi dulci și glazură de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Se presară filliets cu sare, suc de lămâie și cimbru.
Așezați într-un vas de copt ușor uns.Acoperiți bine.
Coaceți la 400 de grade pentru aprox.8 până la 10 minute.Descoperiți și glazurați cu un amestec de smântână, muștar, ceapă verde și pimiento.Reveniți la cuptor pentru încă 2 până la 3 minute.