Bas cu dungi prăjite cu lemn cu lămâie Meyer și gust de măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul cu dungi prăjite cu lemn cu lămâie Meyer și gust de măsline. Această rețetă face 4 porții cu 607 calorii, 71G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $5.96 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sare, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 90%. Încercați Bas cu dungi cu Rețetă de gust de măsline-migdale, Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi, și Bas cu dungi prăjite cu ierburi și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru primul pas în această rețetă este să vă configurați grătarul în aer liber, un grătar hibachi sau ceainic cu bine. Folosiți cărbune natural din lemn de esență tare. Porniți focul cu aprindere și hârtie; aprindeți-l doar cu chibrituri-nu cu lichid mai ușor. Lichidul mai ușor va da alimentelor un gust chimic nenatural. Puneți cărbunele la foc mediu și puneți grătarul la aproximativ 4 inci deasupra cărbunilor.
Faceți câteva fante în părțile laterale ale peștelui și introduceți feliile de usturoi în incizii. Frecați peștele cu sare și ulei. Grătiți aproximativ 8 minute pe fiecare parte. După ce întoarceți peștele, frecați uleiul de măsline și sarea pe ceapa de primăvară și grătiți cu peștele pentru restul de 8 minute.
Scoateți peștele și ceapa de pe grătar și pe o farfurie caldă.
Pentru a savura pur și simplu amestecați toate ingredientele împreună și scoateți peștele fierbinte (se poate face cu o zi în avans).