Basul cu dungi cu roșii, porumb și busuioc este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 35 de porții. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 33 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper serrano, sare grosieră și piper măcinat, spice de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bas cu dungi cu roșii, porumb și busuioc, Bas întreg cu dungi prăjite cu roșii și ierburi, și Pesto-bas cu dungi marinate cu roșii calde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați ceapa în tigaie, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă și marginile încep să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel