Bas cu dungi înnegrite cu pâine cu lingură de porumb și verdeață

Bas cu dungi înnegrite cu pâine cu lingură de porumb și verdeață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul cu dungi înnegrite cu pâine cu lingură de porumb și verdeață. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $5.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 864 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, porumb, bas cu dungi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Bas Cu Dungi Cu Roșii, Porumb Și Busuioc, Bas cu dungi cu roșii, porumb și busuioc, și Pâine Cu Lingură De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Încălziți crema într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Bateți făina de porumb și gătiți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se amestecă porumbul, scallions, 1 1/4 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se ia de pe foc, se amestecă ouăle și se întinde uniform în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți până se fixează și se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 40 de minute. Când pâinea mai are 15 minute de copt, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Presărați basul cu condimentul Cajun și gătiți până când este opac și începe să se descuameze, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Împărțiți verdeața între farfurii individuale și stropiți cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
VerziiVerzii
BassBass
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Se servește cu pâinea de bas și lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
BassBass
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista