Bas aburit în stil chinezesc
Basul aburit în stil chinezesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 437 calorii, 33g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână ardei iute, vin de orez, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Bas chinezesc aburit cu varză, Biban De Mare Aburit, Stil Cantonez, și Rețetă de biban de mare aburit (în stil thailandez).
Instrucțiuni
Adăugați apă în compartimentul inferior al unui abur și aduceți la fierbere la foc mare.
Se amestecă sosul de soia, vinul de orez și ghimbirul mărunțit.
Scorați peștele cu tăieturi de aproximativ 1in (2,5 cm) și în (6 mm) adâncime pe ambele părți. Frecați peștele în interior și în exterior cu uleiul de susan și sarea.
Împrăștiați o treime din scallions într-un vas de servire rezistent la căldură și adăugați 2 pești și jumătate din amestecul de sos de soia.
Așezați într-un singur nivel al vaporului. Repetați cu un alt fel de mâncare, o treime din scallions și amestecul rămas de pește și sos de soia. Acoperiți aburul și gătiți timp de 1012 minute, până când peștele este opac când este străpuns cu un cuțit.
Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare până când strălucește.
Presărați peștele cu scallions rămase, ghimbir julienned, usturoi, ardei iute și coajă de tei.
Stropiți uleiul fierbinte peste pește și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;