Baruri De Vis
Baruri de vis ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 213 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână unt, nuci pecan, lapte condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baruri De Vis, Baruri De Vis, și Baruri De Vis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o tavă de copt de 9 x 13 inci cu folie, astfel încât să acopere fundul și consolele 2 laturi cu cel puțin 1 inch. Trageți suprapunerea în jurul exteriorului tigaiei. Înveliți cu spray de legume antiaderent.
Setați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Într-un bol, combinați 1 cană de făină, 1/2 cană de zahăr brun și nucile pecan. Lucrați în unt, frecați-l și ciupiți-l între vârful degetelor, până când amestecul pare măcinat și plin de bucăți. Bateți ușor streuselul pe fundul tigaiei.
Într-un bol de amestecare, bateți împreună ouăle și restul de 1/2 cană de zahăr brun până se dublează în volum. Bateți în extractul de vanilie.
Într-un alt bol, cernem împreună restul de 1/2 cană de făină, praful de copt și sarea, apoi batem în amestecul de ouă.
Întindeți deasupra streuselului.
Presărați nuca de cocos și laptele condensat îndulcit.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când apar primele bule mici. Setați pe un raft să se răcească. Rulați un cuțit în jurul celor 2 părți de tigaie nefoliate pentru a slăbi, apoi ridicați întregul tort din tigaie.
Tăiați în bare de 2 inci.