Pumpkin Cheesecake Bars este un fără gluten rețetă cu 48 de porții. O porție conține 100 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap de la magazin și ridica crema de branza, sare, eagle brand lapte condensat, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 177 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Baruri De Brânză De Dovleac, Baruri De Brânză De Dovleac, și Baruri De Brânză De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. În castron mare, la viteză mică, combinați amestecul de tort, 1 ou, unt și 2 lingurițe de dovleac Pie spice până se sfărâmă. Apăsați pe partea de jos a 15x10-inch jellyroll pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Amestec De Tort
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Într-un bol mare de amestecare, bateți crema de brânză la scăzut până la pufos. Bateți treptat în laptele condensat îndulcit, apoi rămânând 2 ouă, dovleac, rămase 2 lingurițe condiment plăcintă de dovleac și sare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Pumpkin Pie Spice
Cremă De Brânză
Dovleac
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Se toarnă peste crustă; se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Nuci
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până la setare. Mișto. Chill; se taie în bare. A se păstra acoperit la frigider.