Bare De Zmeură-Nucă De Cocos

Bare De Zmeură-Nucă De Cocos
Bare de zmeură-nucă de cocos este un fără lactate rețetă cu 24 de porții. O porție conține 147 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ouă, fulgi de cocos baker ' s angel, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Bare De Ovăz Cu Zmeură De Nucă De Cocos, Bare De Nucă De Cocos Cu Zmeură, și Batoane de ovăz, nucă de cocos și zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se amestecă făina și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Adăugați treptat apă, amestecând cu furculița până se omogenizează bine. Apăsați ferm pe partea inferioară a tăvii de copt pătrate de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți 20 de minute sau până se rumenesc ușor. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Bateți ouăle într-un castron mic cu mixerul electric la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat zahărul, bătând până când este gros și colorat cu lămâie. Se amestecă ușor nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Răspândiți conservele peste crustă până la 1/4 inch de margini. Întindeți cu grijă amestecul de nucă de cocos peste conserve. Continuați să coaceți 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Tăiați în 24 de bare.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista