Bare De Firimituri De Mere — Tigaie Mică
Apple Crumb baruri-tigaie mică este un vegetarian garnitură. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 12. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, nuci pecan, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Firimituri De Mere, Batoane De Firimituri De Mere Cu Scorțișoară, și Apple Cheesecake Crumb Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică pătrată de 9 inci cu folie antiaderentă sau tapetați cu pergament paper.In un castron sau robot de bucătărie, combinați zahărul brun, ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Tăiați sau procesați în 9 linguri de unt până când amestecul este grosier și sfărâmicios. Rezervați aproximativ 3/4 cană pentru topping. Pat rămase în partea de jos a tigaie. Va părea uscat, dar ar trebui să fie.Aruncați merele cu jumătate din sucul de lămâie și aranjați într-un strat destul de mare peste crustă.
Se presară cu cinnamon.In o cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb și apa. Întoarceți focul la mediu și gătiți, amestecând constant, până când amestecul începe să fiarbă și să se îngroașe.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia, restul de 1 lingură de unt și restul de linguriță de suc de lămâie.
Presărați firimituri rezervate deasupra, apoi presărați nuci pecan peste firimituri.
Coaceți la 350 de grade F timp de 35-45 de minute sau până când blatul se rumeneste ușor.Dacă preferați barele care se țin împreună, lăsați barele să se răcească complet și apoi să se răcească înainte de tăiere. Le puteți aduce înapoi la temperatura camerei după răcire, desigur.