Bare De Cheesecake Cu Lămâie-Afine
Dacă $1.34 pe portie se încadrează în bugetul dvs., barele de Cheesecake cu lămâie-afine ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 558 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 9. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, zahăr granulat, făină de aur și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 19964 oamenii au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Bare De Cheesecake Cu Afine Cu Lămâie, Bare De Cheesecake Cu Afine Cu Lămâie, și Bare De Cheesecake Cu Afine Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați tigaia pătrată de 8 sau 9 inci cu spray de gătit.
În robotul de bucătărie, așezați biscuiti graham, 2 linguri zahăr granulat și 1 linguriță coajă de lămâie. Acoperiți; procesați cu impulsuri pornite și oprite până se formează firimituri.
Adăugați untul topit. Acoperiți; procesați cu 3 până la 4 impulsuri până la încorporare. Apăsați amestecul uniform în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 10 minute. Mișto.
Între timp, ștergeți robotul de bucătărie cu un prosop de hârtie.
Adăugați cremă de brânză, ouă, 2 linguri de coajă de lămâie, sucul de lămâie și 1/2 cană de zahăr granulat. Acoperi; proces până la omogenizare.
Se toarnă umplutura peste crustă. Se acoperă cu afine.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele de topping cu furculița sau degetele până se sfărâmă.
Se presară peste umplutură.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când toppingul este ușor rumenit și centrul este aproape setat (Centrul ar trebui să tremure doar ușor atunci când este mutat). Se răcește 1 oră pe suportul de răcire. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește.
Tăiați în 3 rânduri cu 3 rânduri. A se păstra la frigider.