Bangan ka Bhurta (vinete indiene)

Bangan ka Bhurta (vinete indiene)
Bangan ka Bhurta (vinete indiene) ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 55 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Un amestec de piper, coriandru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 60%. Încercați Curry De Vinete (Indian), Vinete Condimentate Indiene(Vinete), și Vinete Murate Din India De Sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați vinetele într-o tigaie și fierbeți 5 minute, întorcându-se ocazional, până când aproximativ 1/2 pielea este arsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Așezați vinetele într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Gatiti 5 minute la mare in cuptorul cu microunde sau pana se inmoaie. Destul de rece pentru a manipula și a îndepărta pielea, lăsând niște bucăți arse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
4
Se taie în felii groase.
5
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu, amestecați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se amestecă în vinete și roșii. Condimentează cu piper cayenne, sare și piper negru. Continuați să gătiți și amestecați până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se ornează cu coriandru pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Skeleton Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Proaspăt, fructat și, mai presus de toate, prietenos cu mâncarea, gr Corcrolner Veltliner ("Gru-Vee" pe scurt) arată farmecele care fac soiul de vin alb preferat al strugurilor din Austria. Un vin plin de aromă cu arome explozive de fructe, un curent mineral ușor și un finisaj complet, expansiv.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista