Banana-Ciocolata Ripple Ice Pops
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Banana-ciocolată Ripple Ice Pops. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 148 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Dacă aveți banane, sirop de ciocolată, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, Ciocolata Banana Pops, și Fudgy Ciocolata-Banana Apare.
Instrucțiuni
Așezați mucegaiul de gheață în congelator și 10 bețe de pop într-un bol cu apă caldă.
Cojiți bananele, rupeți fiecare în mai multe bucăți și puneți-le într-un robot de bucătărie cu zahăr, suc și vanilie. Se amestecă până se omogenizează. Împărțiți amestecul între matrițe. Poke fructe cu un băț de câteva ori și atingeți partea de jos a mucegaiului pe contor pentru a elibera bule de aer.
Așezați capacul deasupra și introduceți bastoane pop. Congelați timp de 8 până la 12 ore. După ce eliminați PoP - urile, stropiți cu sirop de ciocolată.
Lăsați să se stabilească timp de 30 de secunde înainte de servire.