Bama Burgoo este un lactate gratuit hor d ' oeuvre. O porție conține 143 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 1,16 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, piper, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare sunt Burgoo, Kentucky Burgoo, și Kentucky Burgoo.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați friptura de pui și porc pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Friptură De Porc
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți puiul și friptura de porc din tigaie; rece. Tăiați carnea cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-un cuptor olandez mare acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Adauga ceapa si urmatoarele 4 ingrediente; saut 8 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă carnea mărunțită, roșiile și următoarele 9 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți, 45 de minute. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt