Balsamic-Strawberry Pops
Balsamic-Strawberry Pops este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 54 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 94 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, piper, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de Quinoa cu brânză de capră cu căpșuni cu sos Balsamic de căpșuni, Salată de căpșuni și Avocado cu pansament Balsamic de căpșuni, și Gazpacho De Căpșuni Cu Compot Balsamic De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați căpșunile și zahărul într-un robot de bucătărie și pulsați doar până când amestecul este tocat mărunt și suculent, dar totuși gros; nu vrei un pur neted.
Se transferă într-un castron și se amestecă oțetul balsamic și câteva măcinări de piper.
Puneți amestecul în forme de gheață și introduceți bețișoare. Congelați până la fermitate, cel puțin 6 ore sau până la 1 săptămână.
Pentru a desface PoP-urile, treceți apă fierbinte peste exteriorul matrițelor timp de câteva secunde, apoi trageți ușor bețele.
De la Perfect Pops: cele mai bune 50 de delicii clasice și Cool de caritate Ferreira. Text copyright 2011 de caritate Ferreira; fotografie Copyright 2011 de Leigh Beisch. Publicat de Chronicle Books, LLC.