Balsamic Cotlet De Porc Prăjită

Balsamic Cotlet De Porc Prăjită
Balsamic cotlet de porc prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 381 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1928 de oameni au fost impresionați de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, friptură de carne de porc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Fig-Balsamic Cotlet De Porc Prăjită, Balsamic Cotlet De Porc Prăjită, și Usturoi și rozmarin balsamic carne de porc prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă condimentul de friptură în oțet balsamic, apoi se amestecă uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2
Puneți carnea de porc într-o pungă de plastic resigilabilă și turnați marinadasupra. Stoarceți aerul și sigilați sacul; marinați 2 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți carnea de porc într-un vas de copt de sticlă împreună cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit, bătând ocazional până când carnea de porc atinge o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C), aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați friptura să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista