Baja bere-ponosită Tilapia (mare pentru Tacos de pește)
Baja bere-ponosită Tilapia (spectaculos pentru Tacos de pește) este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 40 de porții. O porție conține 60 de calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Mergeți la magazin și ridicați pico de gallo, aluat de bere, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Baja bere-ponosită Tilapia (mare pentru Tacos de pește), Tacos de pește bătut cu bere cu sos Baja, și Tacos de pește bătut cu bere cu sos Baja.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele aluatului de bere într-un blender; amestecați până se omogenizează, răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Transferați aluatul într-un vas de copt puțin adânc, adăugați pește, întorcându-l pentru a acoperi toate părțile.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Transferați o treime din peștele bătut în tigaie, așezând fiecare bucată într-un pic de ulei.Gatiti pana se rumenesc, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați peștele gătit pe o farfurie; păstrați cald.
Adăugați 1 lingură de ulei și jumătate din peștele rămas în tigaie; gatiti conform indicatiilor de mai sus, reducand focul daca este necesar.Gatiti pestele ramas cu restul de 1 lingura de ulei.
Serveste immediately.To faceți tacos: umpleți tortilla cu pește și varză, apoi acoperiți cu salsa. Bucurați-vă!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris