Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Baingan Bharta (Curry de vinete) ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 138 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute ardei iute, iaurt, vinete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare sunt Cina in seara asta: Baingan Bharta (vinete Curry), Curry De Roșii De Vinete Prăjite (Baingan Bharta), și Salată De Vinete Prăjite (Baingan Bharta).
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.