Baie de spanac cu chipsuri Cajun Pita

Scufundarea spanacului cu Cajun Pita Chips este o vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 100 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pâine pita, smântână, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Spanacul fierbinte răspândit cu chipsuri de Pita, Baie de anghinare și spanac cu chipsuri de Pita condimentate, și Spanac sănătos parmezan Dip și chipsuri Pita.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați smântâna, spanacul, ardeiul roșu, ceapa, usturoiul, sarea și sosul de ardei iute. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Între timp, pentru chipsuri, tăiați fiecare jumătate de pita în patru pene.
Combinați untul, condimentul Cajun și chimenul; periați partea aspră a penelor de pita.
Așezați pe foi de copt negreșite.
Coaceți la 400 de minute timp de 8-10 minute sau până când chipsurile sunt maro auriu și crocante.