Baie de spanac și anghinare
Spanac și Anghinare Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 105g de grăsime, și un total de 1163 calorii. Această rețetă fără gluten servește 3 și costă $3.76 pe portie. Un amestec de parmezan, brânză monterey jack, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 889 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 93%. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 1 litru.
Într-un castron mediu, amestecați inimile de anghinare, spanacul, maioneza, parmezanul și 2 căni de brânză Monterey Jack.
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit și presărați cu 1/2 cană rămasă de brânză Monterey Jack.
Coaceți în centrul cuptorului preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 15 minute.