Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Dip de fasole neagră cu morcovi pentru copii ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 155 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, sare, chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Shanghai Baby Bok Choy Cu Sos De Fasole Neagră, Pui de fasole neagră cu mazăre de zăpadă și morcovi, și Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați fasolea, sucul de lămâie, uleiul, chimenul, pudra de ceapă, pudra de usturoi și ardeiul cayenne într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Praf De Usturoi
Praf De Ceapă
Suc De Lămâie
Fasole
Chimen
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
2
Se transferă într-un castron și se condimentează cu sare.