Baie De Fasole Cilantro

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie de fasole coriandru. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole neagră, roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Baie de fasole neagră cu coriandru, Baie de fasole albă și coriandru cu chipsuri de Pita prăjite, și Potluck porumb, fasole neagră și coriandru Salsa Dip pentru o mulțime + Crock-pot sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați porumbul, fasolea, Roșia, ardeiul roșu și ceapa. Într-un castron mic, combinați sosul de salată, coriandru, sos de ardei iute și praf de usturoi.
Se toarnă peste amestecul de porumb și se amestecă ușor pentru a acoperi.
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Nominalizare Renard Brut]()
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier