Baie de fasole albă cu chipsuri de Pita
Dip fasole albă cu Chips-uri Pita ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă vegană servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 84 de mâncăruri și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, fasole cannellini, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Baie de fasole albă și Cilantro cu chipsuri de Pita prăjite, Baie de fasole albă și slănină cu chipsuri de pita de rozmarin, și Chipsuri Pita Coapte - Chipsuri Pita Condimentate Sănătoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați fasolea, usturoiul, sucul de lămâie, 1/3 cană de ulei de măsline și pătrunjelul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Pulse până când amestecul este tocat grosier. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați piureul de fasole într-un bol mic.
Tăiați fiecare pita în jumătate și apoi în 8 pene. Aranjați panele de pita pe o foaie mare de copt.
Turnați uleiul rămas peste pitas. Aruncați și întindeți pene uniform.
Se presară oregano, sare și piper.
Coaceți timp de 8 până la 12 minute sau până la culoarea prăjită și aurie.
Serviți toasturile pita calde sau la temperatura camerei alături de piureul de fasole.