Baie caldă de fasole mexicană cu chipsuri de tortilla

Baie caldă de fasole mexicană cu chipsuri de tortilla
Cald mexican fasole dip cu tortilla chips-uri este un fără gluten și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la BBC Good Food necesită condimente cajun, ulei de măsline, fasole de staniu și cheddar. Această rețetă este plăcută de 76 de gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Baie mexicană cu 7 straturi cu chipsuri de Tortilla de casă pentru ziua jocului, Baie de fasole de petrecere cu chipsuri de Tortilla coapte, și Salsa caldă de Sud-Vest cu chipsuri de Tortilla.

Instrucțiuni

1
Se prăjește ceapa tocată în ulei de măsline până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
2
Adăugați zahăr brun moale, oțet de vin și condimente Cajun. Gatiti 1 min apoi adaugati fasolea amestecata si rosiile tocate cu usturoi. Se fierbe timp de 10-15 minute până când sosul s-a îngroșat, apoi se condimentează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Oțet De VinOțet De Vin
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Scatter pumn Cheddar ras pe chips-uri tortilla. Cuptorul cu microunde la mare timp de 1 min până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
4
Serviți alături de baie (acoperiți cu niște avocado tocat, dacă doriți). Faceți înainte și reîncălziți înainte de sosirea oaspeților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru sosul de scufundare. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Sophora Sparkling ros circulatorcu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Sophora Trandafir Spumant
Sophora Trandafir Spumant
Câștigător al Medaliei de aur: Competiția Internațională de vinuri din Los Angeles 2014acest trandafir spumant realizat din Chardonnay și Pinot Noir are o culoare atractivă de fard roz și un palat delicios, cu o mousse durabilă și răcoritoare. Arome florale încântătoare și arome suculente de fructe de pădure roșii, cireșe și grapefruit roz, cu o aciditate echilibrată și un finisaj cremos, decadent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista