Baghete Coapte
Baghetele coapte sunt a vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 553 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, făină de pâine, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Brânză de capră coaptă cu usturoi prăjit și scoateți baghetele, Baghete Franceze, și Baghete: O Încercare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer electric greu echipat cu un cârlig de aluat, combinați drojdia, zahărul și apa caldă; amestecați pentru a amesteca.
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Adăugați făina, puțin câte puțin, amestecând la cea mai mică viteză până când cea mai mare parte a făinii a fost încorporată și aluatul formează o bilă. Continuați să amestecați la cea mai mică viteză până când aluatul a devenit o bilă lipicioasă și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului; aproximativ 4 până la 5 minute.
Praf blatul ușor cu făină. Frământați aluatul cu mâna timp de un minut și formați-l într-o bilă.
Transferați aluatul într-un bol, acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați-l să stea într-un loc cald timp de 2 ore pentru a crește.
Tăiați aluatul în 4 bucăți egale. Apăsați fiecare bucată de aluat într-un dreptunghi și pliați laturile lungi în sus în mijloc.
Rotiți fiecare într-un jurnal, având grijă să închideți cusătura. Strângeți capetele rulându-l ușor înainte și înapoi.
Așezați baghetele pe o tigaie de foi care este prăfuită cu făină de porumb și acoperiți cu un prosop.
Lăsați baghetele să crească încă 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Cu un cuțit ascuțit, faceți 4 sau 5 tăieturi diagonale în partea de sus a fiecărei pâini.
Ungeți vârfurile pâinilor cu lapte.
Coaceți timp de 40 de minute, până când pâinea se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă.