Bagueta Capri de pui cu față deschisă necesită aproximativ 14 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 157 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piept de pui prăjit, usturoi, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pitas De Pui Cu Față Deschisă, Sandvișuri Cu Pui Vietnamez Cu Față Deschisă, și Cordon Bleu De Pui Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți amestecul de maioneză uniform pe părțile tăiate ale jumătăților de baghetă. Aranjați frunzele de busuioc peste amestecul de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Baguette
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Puneți puiul, ceapa și brânza deasupra busuiocului. Se fierbe 3 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 2 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Tăiați fiecare jumătate de baghetă în 3 bucăți egale.