Bacon Swiss Meat Loaf
Bacon Swiss Meat Loaf este un דל פחמימות, felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 381 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de slănină, lapte evaporat, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până lapte evaporat ai putea urma acest curs principal cu Milkshake De Avocado ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Pâine De Carne Cu Brânză Elvețiană, Bacon Meat Loaf, și Bacon & Brânză Pâine De Carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați oul, laptele, 1 cană brânză elvețiană, 3/4 cană slănină, pesmet, praf de usturoi și praf de ceapă. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați-vă într-o pâine într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 350 de centimetrii timp de 1 oră sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 160 de centimetrii.
Se presară cu brânză rămasă și slănină.
Coaceți 3-5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.