Bacon Elvețian Cartofi Conopidă Caserola

Caserola de conopidă cu cartofi elvețieni cu Bacon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 537 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 34 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de slănină, brânză mozzarella, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet de porc elvețian și caserolă de cartofi, Brânză elvețiană de mere, pere, cartofi și slănină, și Caserola cremoasă de conopidă cu slănină și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o caserolă de 9x13 inci.
Puneți cartofii și conopida într-o oală mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când este fraged, dar ferm, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și transferați cartofii și conopida în caserola pregătită.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa in uleiul incins pana devine transparent, 5 pana la 10 minute.
Transferați ceapa gătită în amestecul de cartofi.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie și sfărâmați peste amestecul de cartofi, rezervând grăsimea de slănină în tigaie.
Topiți untul în grăsime de slănină în tigaie la foc mediu-mic; bateți făina în amestecul de grăsime unt-slănină. Amestecați treptat smântâna în amestecul de făină până se omogenizează; adăugați lapte dacă sosul de smântână este prea gros.
Bateți jumătate din brânza elvețiană, jumătate din brânza mozzarella, praful de usturoi, sarea și piperul în sos de smântână până când brânzeturile sunt topite.
Se toarnă sosul de smântână peste amestecul de cartofi și se aruncă pentru a acoperi; se acoperă cu restul de brânză elvețiană și brânză mozzarella.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și brânza se rumeneste ușor, aproximativ 30 de minute.