Bacon-Bourbon Plăcintă Cu Mere

Bacon-Bourbon Plăcintă Cu Mere
Bacon-Bourbon plăcintă cu mere ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr granulat, mere aurii nemaipomenite, vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Clătite de Bourbon, mere și slănină, Bourbon Bacon Tarte Cu Mere, și Bourbon-Plăcintă Cu Pere.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Amestecați zahărul brun, scorțișoara și 1/2 cană de făină într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Tăiați în 1/4 cană (4 linguri.) unt cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Așezați crusta în placa de plăcintă de 9 inci, conform instrucțiunilor de pe pachet pentru plăcinta umplută cu o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Puneți merele în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați zahărul granulat, făina rămasă, bourbonul și vanilia; se amestecă ușor lingura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
7
Tăiați untul rămas în bucăți mici; așezați uniform peste mere. Acoperiți cu topping de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
8
Așezați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți 30 min. Reduceți temperatura cuptorului la 177°; coaceți 30 min. sau până când merele sunt fragede. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista