Bacon și roșii cupe
Bacon și roșii cupe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 425 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de slănină, brânză elvețiană, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 42 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Cupe De Slănină Cu Roșii, Bacon Asiago Quiche Cupe De Roșii, și Bite Dimensiune Bacon și roșii cupe cu busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o mini tigaie pentru brioșe.
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți slănina până se rumenesc uniform.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Zdrobiți slănina într-un bol mediu de amestecare; adăugați roșii tocate, ceapă, brânză elvețiană, maioneză și busuioc.
Separați biscuiții în jumătăți orizontal.
Așezați fiecare jumătate în tigaia mini briose pregătită. Umpleți fiecare jumătate de biscuiți cu amestecul de slănină.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 10 până la 12 minute.