Baclava De Ciocolată

Baclava De Ciocolată
Ciocolata Baklava ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 50. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, coajă de lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Baclava De Ciocolată, Baclava De Ciocolată, și Baclava De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Unt un 15-in. x 10-in. x 1-în. tigăi de copt. Desfaceți un pachet de aluat phyllo; tăiați stiva într-un 10-1/2-in. x 9-în. dreptunghi. Repetați cu restul phyllo. Aruncați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Linia de jos a tăvii pregătite cu două foi de aluat phyllo (foile se vor suprapune ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Ungeți cu unt. Repetați straturile de 8 ori. (Păstrați aluatul acoperit cu folie de plastic și un prosop umed până când este gata de utilizare pentru a preveni uscarea acestuia.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Într-un castron mare, combinați nucile, chipsurile de ciocolată, zahărul, scorțișoara și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați 2 căni peste stratul superior de phyllo.
6
Se acoperă cu patru straturi de aluat phyllo, untând fiecare strat. Se acoperă cu 2 sau mai multe căni amestec de nuci. Se acoperă cu patru straturi de aluat phyllo, untând fiecare strat; se acoperă cu amestecul de nuci rămas. Se acoperă cu aluatul phyllo rămas, perindând fiecare strat cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
7
Stropiți deasupra orice unt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
8
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați baclava în 1-1 / 2-in. diamante.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Se coace la 325 de minute pentru 50-60 de minute sau până se rumenesc. Între timp, combinați ingredientele siropului într-o cratiță; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Se toarnă peste baklava caldă. Se răcește complet în tigăi pe rafturi de sârmă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista