Babaghanouj necesită în jur 29 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 322 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, chipsuri de pita, tahini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați părțile tăiate ale vinetelor cu spray de gătit. Vinete la grătar, cu pielea în jos, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
10 minute. Întoarceți jumătățile de vinete și grătiți 4 minute sau până când carnea este frumos rumenită și fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți din grătar și lăsați să stea 20 de minute sau până se răcește la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți pulpa din jumătățile de vinete într-o strecurătoare mare cu plasă de sârmă; lăsați să se scurgă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Combinați pulpa scursă, 2 lingurițe. ulei de măsline și următoarele 6 ingrediente într-un robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Transferați într-un castron; acoperiți și refrigerați până la 1 săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Pentru a servi, transferați scufundarea într-un castron de servire; stropiți cu o cantitate mică de ulei de măsline și presărați boia afumată și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Aluat De Pâine De Porumb
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat