Avocado La Grătar
Nevoie de un fără gluten, întreg 30 și garnitură vegană? Avocado la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 296 calorii, 2G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,02 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 28 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, frunze de pătrunjel cu frunze plate, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Rețete similare includ Pâine prăjită Caprese la grătar cu brânză Burrata + avocado la grătar, Avocado La Grătar, și Avocado la grătar cu Miso de ghimbir.
Instrucțiuni
Pătrundeți avocado și îndepărtați semințele. Condimentează cu sare și piper, după gust și unge cu ulei de semințe de struguri. Grătați feliile de avocado la foc indirect, lăsând netulburate în primele 2 până la 4 minute pentru a lăsa condimentele să se integreze la suprafață și pentru a permite începerea procesului de caramelizare. Apoi, întoarceți avocado, scoateți din grătar și lăsați să se odihnească.
Prin deschiderea de alimentare a unui blender care rulează adăugați, 1 la un moment dat, oțetul, sarea, piperul negru, muștarul, pătrunjelul și usturoiul. Lăsând blenderul să funcționeze adăugați uleiul de măsline prin deschiderea de alimentare într-un flux subțire lent.
Serviți avocado la grătar cu suficient pansament pentru a acoperi și garnisi cu crenguțe proaspete de pătrunjel.