Asparagus Mimosa

Asparagus Mimosa
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Asparagus Mimosa ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, piper, ouă fierte tari și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Asparagus Mimosa, Asparagus Mimosa, și Asparagus Mimosa.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un castron cu gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți sparanghelul într-o tigaie grea de 12 inci, apoi acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și adăugați 2 lingurițe de sare, apoi reduceți focul și fierbeți sparanghelul, neacoperit, până când este fraged, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați cu clești în apă cu gheață, apoi pe un prosop de bucătărie curat. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CleșteClește
4
Bateți împreună oțetul, șalota, muștarul, piperul și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Înjumătățiți ouăle, apoi forțați printr-o sită cu ochiuri medii într-un alt castron mic. Aruncați sparanghelul cu 1 lingură de vinaigretă într-un castron mare de mică adâncime, apoi împărțiți sparanghelul în 4 farfurii. Puneți vinaigreta suplimentară peste sparanghel și acoperiți cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
SparanghelSparanghel
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista