Arta de a mânca pui saut cu roșii și măsline

Arta de a mânca pui saut cu roșii și măsline
Nevoie de o curs principal fără lactate? Arta de a mânca puiul saut cu roșii și măsline ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1322 calorii, 91G de proteine, și 94G de grăsime fiecare. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, ceapă, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui sotat cu roșii, măsline și Feta, 5 ingrediente Rabe de pui și Broccoli sotate cu măsline negre, roșii uscate și Feta, și Fenicul Sotat Cu Roșii Și Măsline.

Instrucțiuni

1
Puneți lardonii într-o tigaie cu apă rece, aduceți-i la fierbere, scurgeți-i și clătiți-i în apă rece. Într-o oală mare și grea, sautați lardonii în 2 linguri de ulei de măsline până când marginile lor încep să se crispeze și își redau o parte din grăsime; scoateți-le pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Sare și piperează puiul și acoperă ușor bucățile cu făină. saut de pui în grăsime de la lardons, de cotitură, până când piesele sunt de aur pe toate laturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3
Scoateți puiul pe o farfurie caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
La foc mic, gătiți ceapa în aceeași grăsime, adăugând mai mult ulei dacă este necesar, amestecând până când sunt translucide, dar nu colorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați vinul, ridicați focul și amestecați pentru a deglaza tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul și cimbru și gătiți scurt pentru a reduce cantitatea de lichid cu aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Adăugați roșiile și frunzele de dafin și fierbeți până când lichidul se reduce din nou cu aproximativ o treime, în funcție de cât de suculente sunt roșiile, la o aromă puternică, dar nu intensă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Întoarceți puiul în oală și gătiți la foc mediu-mic, acoperit, până când puiul este gata—poate 20 de minute, în funcție de cât de bine l-ați sotat în prealabil. În ultimele minute de gătit, adăugați lardons saut și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Scoateți frunzele de dafin. Gustați și condimentați după cum este necesar cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Se presară pătrunjel tocat. Avertizați pe toată lumea că măslinele au gropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista