Arroz con Pollo cu Salsa Verde este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1264 calorii. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, ulei de măsline, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare sunt Un pui verde Peruvian mai sănătos cu orez și Quinoa (arroz con pollo Verde), Salsan arroz con Pollo, și Pollo Con Salsa Verde (Pui Cu Sos Verde).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Clătiți bucățile de pui și uscați. Într-un castron mic, amestecați 2 linguri ulei, sare, piper, chimen, oregano, boia de ardei și cayenne. Frecați fiecare bucată de pui cu pasta de condimente și refrigerați cel puțin 20 de minute pentru ca aroma să se dezvolte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Pastă De Condimente
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o caserolă grea, rezistentă la cuptor, cu capac, încălziți restul de 2 linguri ulei. Prăjiți chorizo - ul la foc mediu până când este crocant și își face grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Subţire-
4
Scoateți chorizo - ul cu o lingură pliată și scurgeți-l pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
5
Așezați puiul în tigaie, cu pielea în jos și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 10 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Faceți un sofrito sotând ceapa, usturoiul, ardeiul gras și frunzele de dafin; gătind până când legumele sunt foarte moi și aproape dizolvate. Amestecați orezul, astfel încât boabele să fie bine acoperite cu sofrito.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Se adaugă roșiile și bulionul, se condimentează cu sare și piper. Întoarceți chorizo - ul și puiul în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere și lăsați să fiarbă timp de 5 minute. Acoperiți și transferați vasul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Coaceți timp de 20 de minute sau până când puiul este gata și orezul este fraged și a absorbit lichidul. Împrăștiați măslinele deasupra puiului și orezului înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De Porumb
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Pentru a pregăti Salsa Verde: într-un mortar și pistil sau robot de bucătărie, amestecați toate ingredientele pentru a forma o pastă liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Garnisiți Arroz Con Pollo cu Salsa Verde înainte de servire.
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Tir Cu Arcul Summit Willamette Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.