Arroz con Gansos o Patos (orez cu gâște sau rațe)

Arroz con Gansos o Patos (orez cu gâște sau rațe)
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Arroz con Gansos o Patos (orez cu gâște sau rațe) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $13.84 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 1582 calorii, 90g de proteine, și 59G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, turmeric, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Gâște Pufoase De Crăciun, Turmă de salată de pui de gâște, și Brioșă trufată gâște la grătar cu biscuiți de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează rața cu sare și piper. Pune într - un 9-de 13-in. caserola de cel puțin 3 in. adânc și coaceți, cu pielea în sus, la 350 timp de 15 minute; se toarnă excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Transferați rața pe o farfurie și răzuiți picăturile într-o tigaie. Întoarceți rața în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se amestecă uleiul cu picături în tigaie și se adaugă ceapa-tocată "fino fino" - și usturoiul, tocat sau pus printr-o presă de usturoi și turmeric. Se rumenesc aproximativ 5 minute; se adaugă orez și se rumenesc 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Presă De UsturoiPresă De Usturoi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Într-o tigaie separată, aduceți consomm la fierbere și adăugați în tigaie care conține orez și ceapă, împreună cu frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă peste rața rumenită, răzuind orezul de pe carne în bulion, astfel încât să se gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Rață întreagăRață întreagă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Adăugați ardei și pătrunjel și gătiți, neacoperit, la 350 timp de aproximativ 45 de minute. Nu amestecați! Prăjiți migdalele și amestecați chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate98
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista