Arpagic Piecrust

Arpagic Piecrust
Rețeta arpagic Piecrust este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 146 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, obțineți o crustă care servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, scurtarea legumelor, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Toate-Scop Lumina Piecrust, Mere Coapte Cu Rodie-Cidru Cu Fâșii De Coajă De Zahăr, și Dip De Ou De Arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați făina, sarea, praful de copt și arpagicul într-un castron; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Combinați untul și apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se toarnă amestecul de unt în centrul puțului. Trageți ușor amestecul de făină în amestecul de unt până se formează aglomerări umede. Apăsați aluatul într-un cerc de 4 inci. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
6
Se suprapun ușor 2 foi de folie de plastic. Desfaceți aluatul; așezați pe plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Rulați aluatul într-un cerc de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista