Aripioare de pui glazurate cu marmeladă

Aripioare de pui glazurate cu marmeladă
Ai nevoie de un aperitiv fără lactate ? Aripioare de pui glazurate cu marmeladă ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 223 de calorii . Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți per porție. Un amestec de aripioare de pui, făină, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 15% . Pulpele de pui glazurate cu marmeladă de portocale , Ficatei de pui cu cartofi prăjiți și varză de Bruxelles crocanți și ficatei de pui cu marmeladă de citrice și cartofi prăjiți și varză de Bruxelles crocanți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tăiați aripile în trei secțiuni; aruncați secțiunile de vârf ale aripilor. Într-o cratiță mică, combinați marmelada, apa, sucul de lămâie, sosul de soia, hreanul și usturoiul. Se aduce la fierbere; gătiți până când lichidul se reduce la aproximativ 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Între timp, într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea, boia de ardei și piperul, adăugați aripioare pe rând și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Într-o tigaie electrică sau o friteuză, încălziți uleiul la 375°. Prăjiți aripioare, câte câteva, timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Transferați aripile într-un castron mare; se adaugă sosul și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Serviți imediat.

Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, 2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os, Riesling, 6 Plicuri (0,19 Uncii Fiecare) Mix Pentru Băutură Răcoritoare Cu Limonadă De Căpșuni Neîndulcită, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant

Aripioarele de pui pot fi asociate cu vin alb, băutură alcoolică și ingredient. Carnea slabă și ușoară de carne de pasăre se asortează cel mai bine cu vinuri albe crocante precum sauvignon blanc. Carnea neagră poate funcționa cu riesling sau chiar cu un vin roșu precum pinot noir. Licența „Finala” cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Licența „Finala”
Licența „Finala”
Vinul rezultat este o nuanță moale de roz fard de obraz. Din punct de vedere aromatic, are arome minunate de căpșuni, cireșe roșii și petale de trandafir care lasă loc aromelor de zmeură, dulceață de căpșuni și o notă de condimente pe un gust luxuriant și mătăsos. Aciditatea suculentă și echilibrul excepțional duc la un final crocant și uscat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista