Aripile adobo de pui picante ale lui Leyley
Aripile adobo de pui picante ale lui Leyley necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 24 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 77 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, aripi de pui, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road, și Aripi De Pui Cu Rom Picant.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați aripile și fierbeți timp de 5 până la 8 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se rulează sub apă caldă. Reveniți în oala uscată și adăugați oțetul, apa, frunzele de dafin, boabele de piper, ceapa și jalapenos. Se fierbe la foc mic timp de 20 de minute.
Condimentați puiul cu sos de soia și fierbeți încă 10 până la 15 minute sau până când sosul s-a redus cu 1/
Scoateți aripile într-o strecurătoare și lăsați-le deoparte.
Adăugați câțiva căței de usturoi în lichidul din tigaie și fierbeți până când sosul are o consistență siropoasă, iar jalapenos s-au deschis eliberând toate semințele în reducere.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați aripile de pui și usturoiul rămas. Gatiti si amestecati pana cand usturoiul este fraged si aripile s-au rumenit, aproximativ 10 minute. Întoarceți aripile în sos pentru a le acoperi înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.