Aripi De Pui Cu Afine Afumate

Aripi De Pui Cu Afine Afumate
Aripile de pui de afine afumate sunt un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 127 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de grătar cu fum de hickory, sos de afine jeleu, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi de pui afumate la grătar cu ardei iute roșii murați, curmale și mentă proaspătă, SMOKY BBQ WINGS, și Aripi De Pui Lipicioase Glazurate Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare aripă de pui la articulații pentru a face 3 bucăți; aruncați vârful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
2
Tăiați și aruncați excesul de piele.
3
Într-un castron mare, amestecați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați pui; se amestecă pentru a acoperi bine. Acoperiți și refrigerați 2 până la 3 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Încălziți cuptorul la 191°.tapetați tigaia de 15x10x1 inci cu folie sau hârtie pergament de gătit; pulverizați ușor folie sau hârtie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți puiul din marinată; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
7
Puneți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până se rumenesc bine și nu mai roz în centru. Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți marinada până la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu; gatiti cu 3 pana la 4 minute mai mult, amestecand ocazional, pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Periați puiul cu sos la jumătatea coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista