Aripi De Liliac

Aripi De Liliac
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Aripile de liliac ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 334 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Un amestec de aripi de pui, praf de usturoi, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), Aripi și lucruri aripi de bivol de usturoi, și Brown Butter Old Bay Wings (aka cele mai bune aripi de pui vreodată!).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C); pregătiți un vas de copt din sticlă de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Bateți împreună zahărul, sosul de soia și praful de usturoi într-un castron mediu. Aranjați aripile în fundul vasului pregătit; se toarnă uniform amestecul de sos de soia peste aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Sos De SoiaSos De Soia
ZahărZahăr
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute; întoarceți aripile cu o spatulă și gătiți încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista