Aripi de bivol la grătar cu salată și brânză albastră

Aripi de bivol la grătar cu salată și brânză albastră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 635 calorii, 43G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de morcovi, romaine tăiate, aripi de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele degresat, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Cu Lapte Degresat De Casă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Aripi de bivol cu dip de brânză albastră, Aripioare De Pui De Bivol Cu Dip De Brânză Albastră, și Aripi De Bivol Prăjite Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună maioneza, laptele, oțetul și piperul într-un castron mediu.
Adăugați brânză albastră și amestecați pentru a amesteca.
Pregătiți grătarul sau preîncălziți broilerul. Când grătarul este fierbinte, adăugați aripi și gătiți la foc mediu, acoperit, până la fiert, 20 până la 25 de minute, întorcându-se ocazional cu clești.
Transferați aripile într-un castron mare, stropiți sosul fierbinte peste aripi și întoarceți-l cu o spatulă de cauciuc pentru a acoperi.
Curățați și tocați morcovii, sfertul și feliați roșiile, feliați subțire țelina și sfertul și feliați castraveții. Puneți legumele într-un bol mare de salată, adăugați salată și aruncați bine.
Aranjați aripile pe plăci.
Se servește cu salată și sos de brânză albastră.