Ardei umpluți cu Calamari: stufat de Papriche

Ardei umpluți cu Calamari: stufat de Papriche
Ardei umpluți cu Calamari: Stufatul de Papriche este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 302 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ardei gras, fulgi de chile, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Calamari se prăjește cu ardei și Cukes, Calamari se amestecă cu ardei roșii și lămâie, și Salată de Calamari, ardei grași prăjiți și ceapă roșie murată la grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare de sote, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați calamarii, usturoiul feliat și fulgii de chile și gătiți timp de 1 minut, până când Calamarul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
CalmarCalmar
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Scoateți și puneți deoparte.
4
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul rămas până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ardeii și gătiți până când sunt moi și rumenite, întorcându-se ocazional pentru a găti uniform. Odată ce sunt moi, îndepărtați și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Scoateți cea mai mare parte a uleiului din tigaie și adăugați roșiile, usturoiul tocat, calamarii rezervați și sarea și piperul, după gust. Gatiti la foc mare timp de 5 minute, apoi scoateti de pe foc si umpleti amestecul in ardei. Se acoperă cu pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
CalmarCalmar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Revista