Ardei roșu prăjit, feta, Oregano și Frittata de măsline negre

Ardei roșu prăjit, feta, Oregano și Frittatan de măsline negre este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 116 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Un amestec de ardei prăjiți, ulei de măsline, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salată de feta, măsline negre și Oregano (aka salată de salon de Pizza), Ardei roșu prăjit și Feta Frittata, și Mini Frittata la cuptor cu Feta, spanac, ardei roșu prăjit și mărar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul pentru a se fierbe.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare; adăugați ceapa și gătiți 3 minute sau până când ceapa devine translucidă.
Între timp, bateți împreună ouăle, albușurile de ou, sarea și piperul.
Se toarnă peste amestecul de ceapă și se gătește doar până când ouăle încep să se așeze.
Împrăștiați ardei roșii prăjiți, feta, oregano și măsline uniform pe suprafață.
Așezați sub broiler 3 minute sau până când amestecul se ridică ușor, devine bubuit și setat.
Se transferă pe o farfurie de servire, se taie în 6 pene în formă de plăcintă și se servește.