Ardei roșu prăjit și paste cu ierburi cu creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeiul roșu prăjit și pastele cu ierburi cu creveți. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, roșii prăjite și ardei roșu, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
Lăsați să stea 20 de minute. Se curăță și se toacă; pune deoparte.
Gatiti fettuccine conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; se scurge bine. Pune deoparte; păstrați cald.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline și unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa tocată și usturoiul în tigaie și gătiți timp de 4 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând frecvent.
Adăugați creveți în tigaie și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați ardei grași și 1/4 cană de suc de lămâie în tigaie și gătiți timp de 4 minute sau până când creveții sunt gata și jumătate din lichid s-a evaporat.
Adăugați pătrunjelul tocat și următoarele 5 ingrediente (prin 1/2 linguriță de ardei roșu zdrobit) în amestecul de creveți.
Scoateți tigaia de pe foc.
Combinați fettuccina gătită și 1 linguriță de ulei de măsline într-un castron mare; aruncați bine.
Adăugați amestecul de creveți, aruncând ușor pentru a acoperi. Completați fiecare porție cu brânză.