Ardei Murati

Ardei Murati
Ardeiul murat este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 4,91 USD pe porție. O porție conține 260 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sare kosher, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Ardei Murati, Ardei Murati, și Ardei Murati pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ardeii mari în inele de 1/4 inch. Pătrundeți ardeii iute mici de 3-4 ori cu o frigăruie. Împachetați toți ardeii iute într-un borcan curat de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
2
Aduceți oțetul, toate ingredientele rămase și 1 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie. Reduceți căldura la mediu și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă saramură fierbinte peste ardei; borcan de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
SaramurăSaramură
4
Se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider.
5
Serviți în termen de 1 lună.
6
4 calorii, 0 grame de grăsime, 1 gram de carbohidrați
7
Bon App Ampercoltit
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista