Ardei iute umplut picant
Ardei iute umplute picant ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 6 porții cu 459 calorii, 21g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pastă de curry, sos de pește, sos de pește și alte câteva ingrediente, o puteți face. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui praf de pușcă cu ardei iute roșu uscat și arahide, Burtă de porc cu ghimbir fiert roșu cu ardei iute murat, și Puiul prăjit al lui Ken Hom cu ardei iute și busuioc.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția ardeilor iute, într-o pastă liberă. Deschideți ardeii iute, scoateți semințele folosind o linguriță, apoi umpleți centrele cu amestecul. Împachetați-l bine și sigilați fiecare cu o scobitoare.
Faceți sosul: încălziți uleiul și adăugați pasta de curry. Reduceți căldura și prăjiți ușor pasta până când este parfumată, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahărul și sosul de pește, apoi creșteți focul și gătiți timp de 5 minute, amestecând tot timpul.
Se adaugă laptele de cocos și se aduce la fierbere, apoi se adaugă 100 ml apă și se amestecă bine.
Aruncați ardeii iute umpluți și reduceți focul la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute. Luați de pe foc și serviți. Poate fi făcut până la o zi înainte și ușor reîncălzit.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada